Vi tar ett helhetsgrepp om din hälsa

Byggt på över 17 års erfarenhet tar vi din hälsa och ditt välbefinnande till nästa nivå.

It's your time to thrive.

På Elitcenter har vi sedan 2015 hjälpt kunder att bli smärtfria när den reguljära vården inte hjälpt. Genom att ta ett helhetsgrepp om hälsa har vi hjälpt hundratals kunder att återfå livskraft och att bli en bättre version av sig själva såväl hemma som på jobbet. Vi har hjälpt både Motionärer och Elitidrottare att bli bättre på sina idrotter!

Vi erbjuder

Hälsovägledning

Boka en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Vi ger dig en övergripande hälsovägledning om vad just du behöver för att skapa hälsa och utvecklas i ditt liv. Alla individuella tränings- och hälsoprogram startar med en hälsovägledning för att kunna skräddarsys på bästa möjliga sätt.

Funktionsmedicin

Återkommande magproblem, smärta i leder och sviktande energinivåer? När symptomen är många och diffusa är det svårt att hitta rätt lösning. Låt oss tillsammans hitta grundorsakerna till din ohälsa istället för att dämpa och behandla symtom.

Fysioterapi

Oavsett om du är motionär eller elitidrottare så kan du råka ut för akuta skador. Elitcenter erbjuder idrottsmedicin och fysioterapi där vi bedömer och behandlar akuta skador och överbelastningsbesvär samt utför rehabilitering innan eller efter operation.

Naprapati & Osteopati

Vi är erfarna Osteopater och Naprapater som hjälper dig när kroppen inte riktigt vill som du. Vi har målsättningen att du om klient alltid skall få ett snabbt och professionellt omhändertagande. Du kan söka oss för både akuta och kroniska åkommor.

Personlig träning & Screening

Vår erfarenhet är att du som kund når bäst resultat via ett individanpassatupplägg baserat på dina förutsättningar och mål. Våra träningstjänster baseras på välbeprövade metoder från elitidrotten som visat sig fungera lika bra på motionär och elitidrottare. 

Medlemskap & Gruppträning

Hos oss får du hjälp av experter och kan träna i en lugn och stimulerande miljö där du alltid känner dig välkommen. Vi strävar efter att utbilda dig medlem i mer än bara träning. En frisk och välmående kropp är en fungerande helhet.

OUR BELIEF

Vi tror på människor. Vi tror på kraften i människors hälsa. Vi tror att alla kan uppleva ett fantastsikt fysiskt, mentalt och emotionellt välbefinnande. Allt vi gör är med detta i åtanke.

Lösningar

Vardagskrämpor

Här är lösningarna för dig som upplever att kroppen inte riktigt vill som du. Det kan handla om smärta i muskler och leder, magbesvär, trötthet eller du på annat sätt upplever vardagskrämpor.

Motionär

Du mår bra i grunden, vill komma igång med träning eller tränar regelbundet men upplever ändå inte att du får de resultat du önskar. Här hittar du vägarna för dig som vill utveckla din hälsa och välmående.

Idrottare

Vi erbjuder en helhetslösning för idrottare och motionärer. Genom att se till varje del såsom fysisk optimering, bio-kemisk hälsa, återhämtning och mental utveckling ger vi dig en helhetslösning som inte kan hittas någon annanstans.

Företag

Genom att skapa funktionella medarbetare som mår bättre, orkar mer och därmed presterar ett bättre resultat skapar vi effektiva, välmående organisationer. Vi har allt företaget behöver för att må bättre – på ett och samma ställe. Människor som mår världsklass presterar världsklass!

Optimeringsprogram

Genom att kombinera funktionsmedicin, individanpassad fysträning, mental och emotionell utveckling tar vi ett helhetsgrepp om din hälsa. Denna unika process ger dig samma möjlighet att arbeta med din personliga utveckling som världens elitidrottare.

Boka en föreläsning

Föreläsningen ger era medarbetare baskunskaper om vad som skapar hälsa, men också hur de tar sig an förändringar effektivt och skapar förutsättningar för nya varaktiga rutiner.

Adi H
Adi H
för 2 veckor sedan
Var hos Niklas Lagerborg för en axelskada. Hade brutit nyckelben, revben och skulderblad och kunde inte lyfta armen mer än 90 grader. Redan efter första besöket var jag nästan helt återställd och efter 1.5 besök till så har jag full rörlighet. Var skeptisk från början men rätt desperat och hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna bli bra så snabbt. Inga tråkiga sjukövningar (som man får hos en vanlig sjukgymnast) utan effekt direkt. Smärtan släppte också. Kan verkligen rekommenderas! Niklas är extremt trevlig och förstående. Riktig magic man! BÄST!!!
Ingrid Johansson
Ingrid Johansson
för 4 månader sedan
Jag har fått hjälp av Niklas lagerborg ett par år nu faktiskt. Krämpor både i axlar rygg och höfter. Niklas är en väldigt snäll och omtänksam människa. Vill verkligen att man ska må bra och bli bättre. Det har jag också blivit men går dit för att ”underhålla” det. Får övningar som är bra och han använder trigger points. Väldigt spännande.
Michael Makaj
Michael Makaj
för 4 månader sedan
Var på behandling hos naprapat Niklas Lagerborg för min stelhet i nacke, axel & rygg. Upplevde Niklas som mycket seriös och lyhörd för de symptom jag kände och beskrev. Förutom att smärtan och stelheten försvann efter ett antal behandlingar, delade Niklas även med sig av enkla tränings- & rörelsetips som jag kunde använda både på jobbet och hemma. Jag kan inget annat en varmt rekommendera Niklas.
Johanna Åberg
Johanna Åberg
för 4 månader sedan
Naprapat Niklas är väldigt lyhörd och engagerad. Han har hjälpt mig med flera olika problem, både kring smärta och motorik. Han ger värdefulla råd och övningar för att stärka kroppen och hälsan.

Partners