Screening & Träningsprogram

Vår erfarenhet är att du som kund når bäst resultat via ett individanpassatupplägg baserat på dina förutsättningar och mål.

Trött på att ha ont? Vi hjälper dig.

För att maximera träningseffekten och undvika skador är det viktigt att ha ett individuellt anpassat träningsprogram. Eftersom alla människor är unika och har olika behov när det gäller träning, är en grundlig screening nödvändig för att skapa ett träningsprogram som passar dig.

Screeningen inkluderar tidigare erfarenheter, träningsmål och livsstil samt mätning av styrka och rörlighet genom olika tester. Genom att ta fram faktabaserade resultat, skapar vi ett skräddarsytt träningsprogram som är anpassat till dina specifika behov och mål.

Ett individuellt träningsprogram kan hjälpa dig att undvika skador och maximera dina resultat. Oavsett om du vill öka din styrka, förbättra din kondition eller förbereda dig för en tävling, kommer ditt individuella träningsprogram att hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt och säkert sätt.

En screening är en viktig del av processen för att säkerställa att ditt träningsprogram är anpassat till dina personliga behov och mål.

Ont i rygg, knän, axlar, höfter, m.m. beror ofta på inbalanser i kroppen.

Boka en kostnadsfri hälsovägledning

Boka en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Vi ger dig en övergripande hälsovägledning om vad just du behöver för att skapa hälsa och utvecklas i ditt liv.