Screening

För elitidrottare som vill prestera på högsta nivå.

 

Eller för dig som vill  ta tag i din hälsa – på riktigt.

Vår erfarenhet är att du som kund når bäst resultat via ett individanpassatupplägg baserat på dina förutsättningar och mål.

Ont i rygg, knän, axlar, höfter, m.m. beror ofta på inbalanser i kroppen.

För att maximera träningseffekten och undvika skador är det viktigt att ha ett individuellt anpassat träningsprogram. Eftersom alla människor är unika och har olika behov när det gäller träning, är en grundlig screening nödvändig för att skapa ett träningsprogram som passar dig.

Screeningen inkluderar tidigare erfarenheter, träningsmål och livsstil samt mätning av styrka och rörlighet genom olika tester. Genom att ta fram faktabaserade resultat, skapar vi ett skräddarsytt träningsprogram som är anpassat till dina specifika behov och mål.

Ett individuellt träningsprogram kan hjälpa dig att undvika skador och maximera dina resultat. Oavsett om du vill öka din styrka, förbättra din kondition eller förbereda dig för en tävling, kommer ditt individuella träningsprogram att hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt och säkert sätt.

En screening är en viktig del av processen för att säkerställa att ditt träningsprogram är anpassat till dina personliga behov och mål.

Screening Process

✓ En screening/undersökning av din flexibilitet, styrka, stabilitet, kraft och balans.

 

✓ Du får ett individuellt utformat stretch- och styrkeprogram.

 

✓ Visning av stretch och övningar som ingår i programmet.

 

Du följer sedan ditt personliga program med instruktioner, videos och veckoplanering direkt i vår app.

Sai Victor Bauder
Sai Victor Bauder
för 2 månader sedan
Fantastiskt ställe och Jonas har imponerande hög kompetens i alla sina områden han jobbar med! Allt på ett ställe! De utredde de flesta av mina hinder som kan skapa större besvär i framtiden för mig. Nu ska jag fortsätta programmet för att skapa mina bästa förutsättningar för ett friskt långt liv! Tyckte han sa 150 år?
Rickard Bäck
Rickard Bäck
för 3 månader sedan
Otroligt bra och kunnig fysioterapeut! Skadat foten och knät och han lyssnade in, kände och fick förståelse och kunde komma med bra rekommendationer på vägen framåt.
Monika Dilkestad
Monika Dilkestad
för 2 månader sedan
Välkomnande och härligt bemötande av alla. Fina lokaler och en skön stämning. Mycket kunniga behandlare. Kan bara rekommendera!