Gruppträning

Vårt dedikerade team av tränare leder dig genom energifyllda pass som utmanar och inspirerar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du att finna motivation och framsteg i vår högkvalitativa gruppträning.

Små grupper upp till 10 personer per grupp med fokus på dig som individ.

Personlig träning i grupp

Individanpassad Gruppträning - vi tror på att varje medlem är unik, och därför har vi skapat gruppträning som fokuserar på just dig. Som medlem hos oss får du tillgång till hela 11 grupptränings pass per vecka.   Vårt koncept grundar sig i personlig träning, men med en twist - vi tränar tillsammans i små grupper om 10 personer. Genom denna strategi kan vi garantera att varje individ får den uppmärksamhet de förtjänar, och att varje övning är anpassad efter dina behov.

Våra pass ska:

  • alltid hållas av elitcenter utbildade instruktörer och elittränare med lång erfarenhet.
  • genomföras i mindre grupper, för att säkerställa kvalitet.
  • följa ett program och en struktur. Vi vill erbjuda träning som ger resultat.
  • ta ungefär 30 respektive 60 minuter. Vi hinner då med uppvärmning, genomgång av övningar och teknik, styrka och/eller högintensiv träning.

 

Våra pass är lättillgängliga - du kan smidigt boka dem på vår webbplats eller via vår mobilapp. Vill du testa ett pass innan du bestämmer dig? Tveka inte att kontakta oss eller boka in dig för ett prova på-pass. Vi ser fram emot att välkomna dig till en träningsupplevelse som verkligen gör skillnad!

Boka Gruppträning