Motionär

Du mår bra i grunden, vill komma igång med träning eller tränar regelbundet men upplever ändå inte att du får de resultat du önskar. Här hittar du vägarna för dig som vill utveckla din hälsa och välmående.

Vart du befinner dig...

Du mår bra i grunden, vill komma igång med träning eller tränar regelbundet men upplever ändå inte att du får de resultat du önskar.

Vad du behöver hjälp med

  • Individanpassad träning eller kostråd som passar just dig, snarare än att hoppa på ett nytt träningsprogram på nätet eller senaste kostråden. 
  • Förstå vilken påverkan som din hållning, bålstabilitet, muskelstyrka, kost, stress, hormonell status, vila och sömn kommer att ha för att du skall nå de resultat du vill med din träning och hälsa.
  • Någon som kan ge råd, motivera och stötta dig varje steg på vägen samt någon som förstår exakt vad du behöver för att nå dit du vill, gjort resan själv och coachat andra att göra detsamma.

Här hittar du vägarna för dig som vill utveckla din hälsa och välmående.

Hur vi på Elitcenter kan hjälpa dig

Vi hjälper dig att förstå dig och din kropps unika förutsättningar. Vilken typ av träning och kost som passar just dig och lär dig hur du skapar förutsättning för att nå dit du vill med rätt träning, kost och livsstilsoptimering.

För att ta reda på exakt vad du behöver börjar vi med att utvärdera din hållning, rörlighet och stabilitet. Därefter skapar vi ett individuellt hälso- och träningsprogram för utvecklas i din träning, samtidigt som du säkerställer att du också tar hand om andra viktiga faktorer, såsom vätskeintag, kost och sömn. och vila.

Tillsammans tar vi hand om din träning, kost och hälsoplan. Hur ofta du träffar din personliga tränare | coach beror på hur komplext ditt fall är, din träningsvana, vart du bor och hur mycket förbättring du behöver göra kring kost- och hälsofaktorer.

Rekommendationer

Play Video
Play Video

Boka kostnadsfri hälsovägledning

Boka en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig, din vardag och dina mål bättre. Vi ger dig en övergripande hälsovägledning om vad just du behöver för att skapa hälsa och utvecklas i ditt liv.