Osteopati

Vi är erfarna Osteopater som hjälper dig när kroppen inte riktigt vill som du. Vi har målsättningen att du om klient alltid skall få ett snabbt och professionellt omhändertagande. Du kan söka oss för både akuta och kroniska åkommor.

Behandla din smärta hos Malmös ledande osteopater

På Elitcenter är vi engagerade osteopater i Malmö med specialisering inom olika områden som smärtrehabilitering, dry needling, manipulation och massageterapi. Att hjälpa är det roligaste vi vet! Med vår breda kunskap kommer vi se till att du får bästa möjliga hjälp av en terapeut som är expert på din problematik.

För att behandla problemen som muskler och leder kan ställa till med använder vi oss av en mängd olika tekniker. Vi utför bland annat ledmobilisering- och justering, dry needling, stretching, massage, triggerpunktsbehandling.

Våra osteopater ser till helheten och hittar den bakomliggande orsaken till ditt problem. Det gör att du inte bara blir smärtfri för stunden, utan slipper smärtan även i framtiden.

En smidigare väg till smärtfri rörlighet.

Frågor och svar om Osteopati i Malmö och naprapati i Malmö

Skillnaden mellan Osteopati och Naprapati är inte så stor utan likheterna mycket större än skillnaderna. Däremot kan de individuella skillnaderna mellan olika terapeuter variera väldigt mycket. En naprapat kan jobba mycket likt en osteopat och en naprapat kan arbeta mycket likt en osteopat.

För mig som arbetar som osteopat i Malmö ligger fokus på hitta orsaken till just dina problem och hjälpa dig på allra bästa sätt. Så vare sig du söker för ryggskott eller migrän blir behandlingen både lokal- och globalt inriktad. Om du söker för långvariga ländryggssmärtor är det kanske inte alltid just i ländryggen orsaken till problemet sitter, utan det kan komma från andra strukturer i rörelseapparaten.

För mig som Naprapat i Malmö utgår jag alltid från helheten och tar hänsyn till såväl kroppsliga som sociala faktorer som kan bidra till smärta.

Vilka metoder naprapaten använder är individuellt och alltid anpassat efter dina besvär.

Grunderna i naprapati är manipulering och mobilisering som syftar på att återskapa funktion, som kombineras med triggerpunktsbehandling riktad mot kroppens mjukdelar.

Sammanfattat skulle man säga att en naprapat i Malmö jobbar med att justera rygg och muskler. En osteopat i Malmö jobbar med att behandla helheten inkl. cirkulation, organ och lymfsystemet.

Men man kan såklart gå in djupare på ämnet. Många naprapater och osteopater har en hel del gemensamt eftersom man ofta väljer att expandera på sin utbildning.

Bäst är det att du själv provar vad som passar dig!

Vår osteopat och naprapat i Malmö erbjuder adekvat behandling och undersökning vid akuta- och överbelatningsskador såsom tex ryggskott, nackspärr, bristning, tennisarmbåge, huvudvärk , hälsporre, stukad fot, axelsmärta osv.