Personlig träning

För elitidrottare som vill prestera på högsta nivå.

 

Eller för dig som vill  ta tag i din hälsa – på riktigt.

Maximera din potential, vare sig du satsar på elitidrott eller din hälsa, med anpassat expertstöd. Se hur rätt vägledning kan transformera både din prestation och välbefinnande. Vi hjälper dig att uppgradera ditt liv.

Personlig plan för verklig hälsoutveckling

✓ 3x längre konsultationer med analys av dina kost och livsstilsvanor eller screening av sin fysiska kropp. Du ges tid till att få den hjälp du behöver.

 

✓ Djupgående frågeformulär för att förstå din helkroppshälsa, genetik och livsstil.

 

✓ Stöd för allt från primärvårdens behov, till hantering av kroniska tillstånd, till förebyggande av framtida sjukdomar.

Personlig träning hos oss

Det första steget

För att komma igång med personlig träning hos oss inleder vi med ett kostnadsfritt hälsosamtal. Syftet med samtalet är att vi ska lära känna dig, förstå dina behov, identifiera eventuella skador eller begränsningar, samt ta del av dina mål och önskemål. Utifrån samtalet skapar vi en skräddarsydd träningsplan optimerad för just dig.

Vid din första träff med en personlig tränare genomförs en Screening för att avgöra vilken typ av träning som passar dig bäst. Screeningen inkluderar bedömning av hållning, rörlighet, stabilitet och funktion för att fastställa vilka områden du behöver utveckla och fokusera på. Ofta kan vi hitta förklaringen till de symtom du upplever genom screeningen.

företagsblad - elitcenter

Varför välja Elitcenter?

Du får Löpande personlig träning av ditt fysiska träningsprogram för att utveckla rörlighet, balansen och styrkan i din fysiska kropp.

Alltid återkommande samtal med din personliga coach som är expert på beteendeförändring.

Kontinuerligt stöd för att lyckas med viktiga förändringar kopplat till ditt personliga program  kost, rörelse, sömn och stresshantering).

Allt för att du ska lyckas långsiktigt.

Du får support och svar på enkla frågor mellan besöken av din hälsocoach.

Boka nya tider, hantera program och få tillgång till ditt personliga program i vår app

Erbjudanden

STANDARD

1495 kr / månad
 • Standard passar dig som i grunden mår bra och har kommit igång med din träning och livsstilresa. Med detta medlemskap hjälper vi dig att fullfölja din träning och hälsoresa med kontinuerlig personlig coachning månadsvis.
 • Bas funktionsmedicinsk konsultation eller screening 3 tillfällen/år
 • Analys och utredning av din coach
 • Personligt program
 • Coachning 1 tillfälle/månad
 • Kontakt och support via appen
Populärt

PREMIUM

2695 kr / månad
 • Premium passar dig som har en eller flera kroniska sjukdomar eller smärtområden. Du behöver en djupare analys, stöd och coaching för att nå dina uppsatta mål.
 • Djupare funktionsmedicinsk konsultation eller screening 3 tillfällen/år
 • Analys och utredning av din coach
 • Personligt program
 • Coachning 2 tillfälle/månad
 • Kontakt och support via appen

PREMIUM PLUS

5195 kr / månad
 • Premium plus är vårt mest avancerade program som riktar sig till dig som vill optimera din hälsa eller har mer komplexa symtom. Du har därför större behov av en tydlig stödstruktur med regelbunden coachning för att nå dina mål.
 • Djupare funktionsmedicinsk konsultation eller screening 3 tillfällen/år
 • Analys och utredning av din coach
 • Personligt program
 • Coachning 4 tillfälle/månad
 • Kontakt och support via appen

Såhär säger våra klienter

Sai Victor Bauder
Sai Victor Bauder
för en månad sedan
Fantastiskt ställe och Jonas har imponerande hög kompetens i alla sina områden han jobbar med! Allt på ett ställe! De utredde de flesta av mina hinder som kan skapa större besvär i framtiden för mig. Nu ska jag fortsätta programmet för att skapa mina bästa förutsättningar för ett friskt långt liv! Tyckte han sa 150 år?
Monika Dilkestad
Monika Dilkestad
för en månad sedan
Välkomnande och härligt bemötande av alla. Fina lokaler och en skön stämning. Mycket kunniga behandlare. Kan bara rekommendera!
Rickard Bäck
Rickard Bäck
för 2 månader sedan
Otroligt bra och kunnig fysioterapeut! Skadat foten och knät och han lyssnade in, kände och fick förståelse och kunde komma med bra rekommendationer på vägen framåt.
Adi H
Adi H
för 5 månader sedan
Var hos Niklas Lagerborg för en axelskada. Hade brutit nyckelben, revben och skulderblad och kunde inte lyfta armen mer än 90 grader. Redan efter första besöket var jag nästan helt återställd och efter 1.5 besök till så har jag full rörlighet. Var skeptisk från början men rätt desperat och hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna bli bra så snabbt. Inga tråkiga sjukövningar (som man får hos en vanlig sjukgymnast) utan effekt direkt. Smärtan släppte också. Kan verkligen rekommenderas! Niklas är extremt trevlig och förstående. Riktig magic man! BÄST!!!
Micke Olsson
Micke Olsson
för 4 veckor sedan
Som vanligt väldigt professionell och analysen av mitt problem visar sig vara 100% rätt - tack!!!
Previous
Next

Löpande coachning, hur hjälper vi dig?

Screening

Du får bäst resultat via ett individanpassat upplägg baserat på dina förutsättningar och mål.

Funktionsmedicin

Din kropp är komplex, alla delar skall funka var för sig och tillsammans som en helhet

Syftet med funktionsmedicin är att upptäcka orsaken bakom dina symtom och behandla dessa. Istället för att jobba på symtomnivå ser vi till orsaken bakom, vilka obalanser du har och adresserar dessa. Därför behöver vi ställa en hel del frågor om din livsstil och göra kompletterande tester och mätningar för att få en bred förståelse för dig och din situation.

En obalans någonstans i kroppen, till exempel en inflammation, påverkar ofta fler funktioner än bara där obalansen finns. Det kan räcka med en felplacerad bit för att hela vårt komplexa pussel ska bli snedvridet.

Först därefter kan vi lägga ditt hälsopussel så att alla bitar hamnar rätt och tillsammans hjälpa dig till en bättre hälsa.

Hitta till oss