Medlemskap - Gym & Gruppträning

Upplev träning på en ny nivå! Letar du efter mer än bara ett gym?

Vi förstår att träning handlar om så mycket mer än bara antal reps, någon som skriker på dig och svett. Hos oss får du inte bara tillgång till toppmodern utrustning och experttränare - du får en helt ny syn på hälsa och välbefinnande.

Hos oss tränar du på dina villkor i en ljus, öppen och funktionell miljö.

Hos oss på Elitcenter strävar vi efter att hjälpa våra medlemmar till en god hälsa och ett hållbart liv. För att du skall komma igång med din tränings- och hälsoresa på bästa sätt bokar du alltid ett kostnadsfritt samtal med en av våra hälsocoacher, i samtalet lyssnar vi in ditt nuläge och tillsammans med din coach rekommenderar vi den bästa vägen framåt för dig.

Varför skall du träna hos oss?

    • Personlig tränarhjälp: Våra erfarna tränare är dedikerade till att guida dig genom din träningsresa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer vi att skapa ett skräddarsytt program som passar dina mål och behov.

    • Lugn och stimulerande miljö: Hos oss handlar träning om att känna sig trygg, finna ro och inspiration. Vår miljö är utformad för att vara en fristad där du kan fokusera på din träning och samtidigt hitta harmoni och ha riktigt roligt.

    • Välkomnande atmosfär: Varje medlem är en del av vår gemenskap. Oavsett vem du är, så är du en del av vårt varma och inkluderande gemenskap.

    • Helhetshälsa: Vi tror på att en stark kropp är en frisk kropp. Genom vårt helhetshälsokoncept arbetar vi med dig för att uppnå balans både fysiskt och mentalt.

Hos oss blir du en del av något större än bara ett gymmedlemskap. Du blir en del av en rörelse mot hälsa, välmående och personlig utveckling.

Våra medlemskap

Adi H
Adi H
för 3 månader sedan
Var hos Niklas Lagerborg för en axelskada. Hade brutit nyckelben, revben och skulderblad och kunde inte lyfta armen mer än 90 grader. Redan efter första besöket var jag nästan helt återställd och efter 1.5 besök till så har jag full rörlighet. Var skeptisk från början men rätt desperat och hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna bli bra så snabbt. Inga tråkiga sjukövningar (som man får hos en vanlig sjukgymnast) utan effekt direkt. Smärtan släppte också. Kan verkligen rekommenderas! Niklas är extremt trevlig och förstående. Riktig magic man! BÄST!!!
Ingrid Johansson
Ingrid Johansson
för 6 månader sedan
Jag har fått hjälp av Niklas lagerborg ett par år nu faktiskt. Krämpor både i axlar rygg och höfter. Niklas är en väldigt snäll och omtänksam människa. Vill verkligen att man ska må bra och bli bättre. Det har jag också blivit men går dit för att ”underhålla” det. Får övningar som är bra och han använder trigger points. Väldigt spännande.
Cengiz Asanovski
Cengiz Asanovski
för 5 månader sedan
Elitcenter har ändrat min livsstil totalt, har tränat där i 1,5 år. Otroligt kompetenta personalen har ändrat min styrka, balans och förståelse hur min kropp fungerar. Jag har inte mått så bra på många år. Dom har fått min träning på en nivå att jag kan inte vara utan. Förutom träning har jag använt Osteopaten (Niklas) för min ländrygg, otroligt focus på lösa problemen som gjorde skillnad vid första besök och fysioterapi hos André för min knäskada (korsband och menisk) som har gjort ett fantastisk jobb för att bygga styrkan runt knä och ben. Elitcenter har alla lösningar för allt i ett och samma tak. Rekommenderar starkt. Tusen tack för det fantastiska jobb ni gör, ni är grymma❤❤❤