Medlemskap - Gym & Gruppträning

Upplev träning på en ny nivå!

Testa på 10 dagar helt kostnadsfritt.

Letar du efter mer än bara ett gym? Vi förstår att träning handlar om så mycket mer än bara antal reps. Hos oss får du tillgång till toppmodern utrustning och experttränare – som hjälper dig få en helt ny syn på hälsa och välbefinnande.

Träna på dina villkor

Lugn och stimulerande miljö: Trött på att stå i kö för att kunna träna? Hos oss handlar träning om att känna sig trygg, finna ro och inspiration. Vår miljö är utformad för att vara en fristad där du kan fokusera på din träning utan att trängas.

Välkomnande atmosfär: Varje medlem är en del av vår gemenskap. Oavsett om du är motionär eller elitidrottare, så är du en del av vårt varma och inkluderande gemenskap.

Högkvalitativ utrustning: Vi erbjuder funktionell utrustning på vårt gym för att du ska utvecklas inom din träning.

Helhetshälsa: Vi tar ett helhetsgrepp om din hälsa. Önskar du ett eget individuell upplägg med en av våra tränare som du kan träna i vårt funktionella gym. Boka en kostnadsfri hälsovägledning så hjälper vi dig igång.

 

Hos oss blir du en del av något större än bara ett gym medlemskap. Du blir en del av en rörelse mot hälsa, välmående och personlig utveckling.

Träning

Gruppträning

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du att finna motivation och nå långsiktiga resultat som verkligen märks.

Gruppträning i små grupper: På våra gruppträningspass får du individuell coachning för att du ska känna dig trygg att du gör övningarna på rätt sätt. Våra grupper är upp till till 12 deltagare per grupp för maximal utveckling.

Funktionell träning: Träning som hjälper dig att få bättre balans, styrka och kondition. Vi arbetar med fria vikter så som: kettlebells, hantlar, pilatesbollar, konditionsmaskiner & TRX band ute i vårt gym.

Gemenskap: Träning handlar så mycket mer än om endast träning. På våra gruppträningspass har vi riktigt roligt samtidigt som vi tränar tillsammans och utvecklas som individer. Bli en del av vår gemenskap.

Helhetshälsa: Vi arbetar med hälsa utifrån ett helhets perspektiv. Det innebär att träning och rörelse är en del av att må bra för att uppnå balans mentalt och fysiskt.

Erbjudanden

No Sweat Intro!

Träffa Amanda för att se hur gymmet, gruppträningar & Medlemskap fungerar.

Vi bjuder på kaffe för den som vill och visar dig runt i gymmet.

Ingen press på att börja träna. Du är välkommen precis som du är. Se detta som ett utmärkt tillfälle att se hur Elitcenter fungerar.

Är du intresserad får du dessutom prova på i 10 dagar — helt kostnadsfritt.

personlig träning
Sai Victor Bauder
Sai Victor Bauder
för 2 månader sedan
Fantastiskt ställe och Jonas har imponerande hög kompetens i alla sina områden han jobbar med! Allt på ett ställe! De utredde de flesta av mina hinder som kan skapa större besvär i framtiden för mig. Nu ska jag fortsätta programmet för att skapa mina bästa förutsättningar för ett friskt långt liv! Tyckte han sa 150 år?
Rickard Bäck
Rickard Bäck
för 3 månader sedan
Otroligt bra och kunnig fysioterapeut! Skadat foten och knät och han lyssnade in, kände och fick förståelse och kunde komma med bra rekommendationer på vägen framåt.
Monika Dilkestad
Monika Dilkestad
för 2 månader sedan
Välkomnande och härligt bemötande av alla. Fina lokaler och en skön stämning. Mycket kunniga behandlare. Kan bara rekommendera!