Föreläsningar | workshops

Föreläsningar fyllda med kunskap om kost, rörelse, livsstil, stress, sömn, relationer,  funktionsmedicin & hälsooptimering.

Föreläsningar inom Hälsoutveckling & Självledarkskap i 360 grader

Jonas är en uppskattad föreläsare inom tränings- och hälsobranschen.

Han är känd för att hålla inspirerande föreläsningar för både företagsledningar och idrottsföreningar. Jonas har en gedigen kunskap om hur god hälsa och träning kan påverka prestationen både på arbetsplatsen och på idrottsarenan.

Jonas fokuserar på att ge praktiska råd och tips som deltagarna kan ta med sig och applicera i sin vardag. Han tar hänsyn till varje individ och deras specifika behov och utmaningar, oavsett om det handlar om att öka produktiviteten på arbetsplatsen eller förbättra prestationen på idrottsarenan.

Som föreläsare har Jonas en unik förmåga att skapa en varm och öppen atmosfär. Han lyssnar aktivt på deltagarnas frågor och åsikter och skapar en dialog som gör att deltagarna känner sig delaktiga och engagerade i föreläsningen.

Jonas är en uppskattad föreläsare och har fått mycket positiv feedback från sina kunder. Han har en stark passion för hälsa och träning och delar gärna med sig av sin kunskap för att hjälpa andra att nå sina mål

Kontakta oss för offert på mail eller via kontaktformuläret nedan. Resa + eventuella kostnader för boende tillkommer vid arrangemang utanför Malmö.

Referenser finns på startsidan och fler kan ges efter förfrågan.

 

Kontaktformulär

Fyll i nedan formulär för offert på en föreläsning.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please enter a subject.
Please type your message.
Please check this field.