Optimeringsprogram

ELITCENTER

HÄLSA - OPTIMERINGSPROGRAM

Jonas Jonason
Företagshälsa

HÄLSA I 360 GRADER

en unik tjänst för optimering av din hälsa och ditt välbefinnande.

Upplev din fulla potential! Som grundare av Elitcenter och expert inom Funktionsmedicin och performance coachning, tar Jonas dig genom en unik process som kombinerar funktionsmedicin, individanpassad träning, mental och emotionell utveckling för att hjälpa dig att äga din hälsoutveckling.

Under 3-12 månader, beroende på din hälsostatus och behov, får du tillgång till två parallella processer - Optimeringsprogram för tränings- och hälsooptimering och löpande coaching. Med sina 17 år som hälso- och prestationscoach inom både elitidrott och näringsliv, förstår Jonas de utmaningar som du kan möta när du vill utveckla din hälsa parallellt med din yrkeskarriär eller idrottssatsning.

Bli en bättre version av dig själv med Elitcenter. Läs mer om våra optimeringsprogram nedan och välj det som passar dina unika behov och mål. Med stöd och verktyg från Elitcenter, kommer du att upptäcka och uppnå din sanna potential!

Optimering

Individuella program för träning, kost, kosttillskott, fasta, stresshantering och sömn för optimering av dina fysiologiska förutsättningar.

Funktionsmedicin

Beroende på program tar vi olika labbtest för att optimera just din biokemi. Vi ser till  vitalparametrar som bl a blodsocker, kolesterol och sköldkörteln.

Mental utveckling

Du får kunskap om mental träning och tar del av senaste forskningen inom mental optimering och uthållighet genom HeartMath.

Optimeringsprogram

Ta din hälsa till en helt ny nivå.

Kontakta oss för att utforska hur vi kan hjälpa dig.