Medlemskap

Medlemskap – Gym & Gruppträning

Upplev träning på en ny nivå! Letar du efter mer än bara ett gym?

Vi förstår att träning handlar om så mycket mer än bara antal reps, någon som skriker på dig och svett. Hos oss får du inte bara tillgång till toppmodern utrustning och experttränare – du får en helt ny syn på hälsa och välbefinnande. Läs om vår 90 dagars introduktion

Hos oss tränar du på dina villkor i en ljus, öppen och funktionell miljö.

Hos oss på Elitcenter strävar vi efter att hjälpa våra medlemmar till en god hälsa och ett hållbart liv. För att du skall komma igång med din tränings- och hälsoresa på bästa sätt har vi skapat en 90 dagars introduktion som du gör tillsammans med din personliga tränare och hälsocoach.

Varför välja Elitcenter?

  • Personlig tränarhjälp: Våra erfarna tränare är dedikerade till att guida dig genom din träningsresa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer vi att skapa ett skräddarsytt program som passar dina mål och behov.
  • Lugn och stimulerande miljö: Hos oss handlar träning om att känna sig trygg, finna ro och inspiration. Vår miljö är utformad för att vara en fristad där du kan fokusera på din träning och samtidigt hitta harmoni och ha riktigt roligt.
  • Välkomnande atmosfär: Varje medlem är en del av vår gemenskap. Oavsett vem du är, så är du en del av vårt varma och inkluderande gemenskap.
  • Helhetshälsa: Vi tror på att en stark kropp är en frisk kropp. Genom vårt helhetshälsokoncept arbetar vi med dig för att uppnå balans både fysiskt och mentalt.

Hos oss blir du en del av något större än bara ett gymmedlemskap. Du blir en del av en rörelse mot hälsa, välmående och personlig utveckling.

Träning som ger resultat.

Våra medlemskap