Fysioterapeut i Malmö

Har du ont, är skadad eller behöver komma tillbaka efter operation?

Oavsett om du är en motionär eller en elitidrottare kan kroniska och akuta skador vara en del av verkligheten. På Elitcenter erbjuder vår erfarna fysioterapeut i Malmö specialiserad vård för bedömning, behandling och rehabilitering av både akuta skador och överbelastningsbesvär.

Ledande fysioterapeut i Malmö

Välkommen till vår klinik i Malmö - din fysioterapeut och sjukgymnast i Malmö!

Är du i behov av en pålitlig och erfaren fysioterapeut eller sjukgymnast i Malmö? Då har du kommit till helt rätt plats! Här på vår klinik finns en dedikerad och professionell fysioterapeut och sjukgymnast som står redo att bistå dig i att återfå din fysiska hälsa och förbättra ditt välbefinnande. Med en individanpassad behandlingsplan och omfattande expertis inom fysioterapi, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som exakt matchar dina specifika behov. Oavsett om du upplever smärta, idrottsskador eller behöver rehabilitering efter en operation, kan du tryggt lita på vår fysioterapeut och sjukgymnast för att få tillgång till den allra bästa vården.

Vanliga skador och symtom vår fysioterapeut hjälper till med är

Ortopediska skador

Det kan inkludera muskelstammar, ledinflammation, frakturer, ligamentskador och eftervård av ortopediska operationer.

Fysioterapeuter kan behandla ryggsmärta, diskbråck, ischias och andra ryggrelaterade problem genom olika terapeutiska tekniker och övningar.

Idrottsskador

Fysioterapeuter är specialister på att behandla idrottsskador som muskelbristningar, ligamentsskador, överbelastningsskador och knäproblem såsom löparknä och knäledsskador.

Neurologiska tillstånd

Fysioterapi kan hjälpa personer med neurologiska tillstånd som stroke, Parkinsons sjukdom, multipel skleros (MS) och traumatiska hjärnskador genom att förbättra rörelse, balans och funktion.

Muskuloskeletala tillstånd

Detta inkluderar allmänna muskuloskeletala besvär såsom muskelspänningar, stelhet, artrit och fibromyalgi.

Fysioterapeuter kan stödja återhämtningen efter kirurgiska ingrepp genom att förbättra rörlighet, styrka och funktion.

Rekommendation

Ingrid Johansson
för en månad sedan
Jag har fått hjälp av Niklas lagerborg ett par år nu faktiskt. Krämpor både i axlar rygg och höfter. Niklas är en väldigt snäll och omtänksam människa. Vill verkligen att man ska må bra och bli bättre. Det har jag också blivit men går dit för att ”underhålla” det. Får övningar som är bra och han använder trigger points. Väldigt spännande.
Malin Jeppsson
för en månad sedan
Min dotter som tränar truppgymnastik hade problem med sin handled, hon behövde ha handledsskydd och kunde inte belasta handen fullt ut. Med Naprapat Niklas hjälp fick hon ordning på handleden och tränar nu utan problem/smärta och behöver inte längre skydd.
Michael Makaj
för 2 månader sedan
Var på behandling hos naprapat Niklas Lagerborg för min stelhet i nacke, axel & rygg. Upplevde Niklas som mycket seriös och lyhörd för de symptom jag kände och beskrev. Förutom att smärtan och stelheten försvann efter ett antal behandlingar, delade Niklas även med sig av enkla tränings- & rörelsetips som jag kunde använda både på jobbet och hemma. Jag kan inget annat en varmt rekommendera Niklas.
Johanna Åberg
för 2 månader sedan
Naprapat Niklas är väldigt lyhörd och engagerad. Han har hjälpt mig med flera olika problem, både kring smärta och motorik. Han ger värdefulla råd och övningar för att stärka kroppen och hälsan.

Vad är en fysioterapeut?

En fysioterapeut, som tidigare kallades sjukgymnast sedan 2014, erbjuder specialiserad fysioterapi i Malmö med syfte att återställa rörlighet, lindra smärta och främja en aktiv vardag utan obehag. Genom modern sjukgymnastik, även känd som fysioterapi, kan du uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Vår erfarna fysioterapeut i Malmö har en stark inriktning på att hjälpa dig återfå rörlighet och förbättra din fysiska kondition. Genom att använda ett holistiskt och individanpassat tillvägagångssätt inom fysioterapi strävar vi efter att främja din återhämtning och förbättra din livskvalitet. Genom att samarbeta med vår fysioterapeut i Malmö kan du förvänta dig en rehabilitering som tar hänsyn till dina specifika behov och mål. Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga vården och hjälpa dig på vägen till en smärtfri och aktiv tillvaro.

Varför välja fysioterapi?

Som experter inom fysioterapi tillhandahåller vi vetenskapligt baserade behandlingsmetoder för att förebygga, bedöma, behandla och rehabilitera olika skador och besvär. Vår dedikerade fysioterapeut är välutbildad och erfaren inom sitt område och erbjuder skräddarsydd vård anpassad efter dina specifika behov. Oavsett om du lider av idrottsskador, muskelspänningar, ledproblem eller andra rörelserelaterade problem, kan vår fysioterapeut i Malmö hjälpa dig att återfå optimal hälsa och funktion. Med vår professionella behandling kan du förvänta dig individuell uppmärksamhet och en skonsam, effektiv strategi för att hantera dina bekymmer. Lita på vår kompetens inom fysioterapi och upplev fördelarna med skräddarsydd vård som främjar välbefinnande och återställer din fysiska funktion.

Vår fysioterapitjänst i Malmö:

När du väljer Elitcenter som din fysioterapeut i Malmö kan du förvänta dig en skräddarsydd och professionell behandling. Vår erfarna fysioterapeut tar sig tid att noggrant utvärdera dina symtom och identifiera den underliggande orsaken till dina besvär. Genom att använda ett individanpassat tillvägagångssätt skapar vi en behandlingsplan som är specifikt utformad för att möta dina behov.

En ytterligare fördel med att välja Elitcenter är vårt avtal med Region Skåne, vilket innebär att avgifter och villkor för din behandling hos oss är desamma som på din vårdcentral. Detta innebär att du inte ens behöver en remiss för att kontakta oss, och om du har ett frikort gäller det när du besöker vår fysioterapeut i Malmö.

Hur kan jag få hjälp av en fysioterapeut?

Vår erfarna fysioterapeut i Malmö, specialiserad inom olika behandlingstekniker och metoder, anpassar sin vård utifrån dina specifika behov. Genom noggrann undersökning och bedömning skapar vi en skräddarsydd behandlingsplan med manuell terapi, rehabilitering genom träning, stretching, massage och elektroterapi. Vi strävar efter att behandla inte bara symtom utan också de underliggande orsakerna till dina besvär. Målet för vår fysioterapeut är att uppnå långsiktiga resultat och hjälpa till att förebygga återfall. Vi vill förbättra din livskvalitet och ge dig en mer aktiv och smärtfri vardag.

Varför välja Elitcenter?

Vi förstår att varje individ är unik, och vi arbetar nära dig för att förstå dina specifika behov och mål. Vårt fokus är att hjälpa dig återfå välbefinnande och uppnå en smärtfri och aktiv livsstil. Vår fysioterapeut i Malmö har djupa kunskaper om kroppens anatomi och biomekanik. Vi strävar efter att erbjuda vård av högsta kvalitet och skapa en trygg och avslappnad atmosfär för dig.

Boka ditt besök enkelt och bekvämt genom att klicka på länken nedan "Boka fysioterapi".