Upplev P- DTR behandling med bakgrund som naprapat!

Upplever du smärta, nedsatt rörlighet och andra symtom som besvärar dig i din vardag? Trotts annan behandling kvarstår dina besvär då ska du testa P- dtr behandling genom vår naprapat.

Har du testat det mesta för att bli av med smärta? Då ska du pröva P-DTR!

 

 

 

 

Hur kan vår naprapat med P- DTR behandling hjälpa dig?

Genom att noggrant undersöka kroppens neurologiska system, fokuserar P-DTR på att identifiera och korrigera obalanser och felaktiga reaktioner som kan ligga till grund för smärta, rörelsebegränsningar och andra hälsoproblem. Genom precisionsarbete på specifika punkter och reflexer i kroppen, syftar P-DTR till att återställa optimal funktion och balans.

 

Du kan söka hjälp för en rad olika symtom och sjukdomar:

P-DTR är till nytta för dig som lider av kronisk smärta, rörelsebegränsningar, muskuloskeletala besvär, idrottsrelaterade skador, posturala obalanser, neurologiska störningar och andra hälsoproblem.

Vårt precisionsinriktade tillvägagångssätt gör att det är särskilt effektivt för dig som söker för långsiktig lindring och återställande av optimal kroppsfunktion i kroppen.

Hur fungerar P-DTR?

Vår P-DTR-terapeut använder en noggrann undersökningsprocess för att kartlägga kroppens reaktioner och dysfunktioner. Genom att testa olika reflexer och proprioceptiva svar kan vi identifiera specifika områden som behöver korrigering. Sedan använder vi skräddarsydda tekniker för att stimulera och återställa rätt funktion till dessa områden. Resultatet är en förbättrad neuromuskulär kommunikation och ökad rörlighet och funktion.

En smidigare väg till smärtfri rörlighet.

Frågor och svar om Osteopati och naprapati

Skillnaden mellan Osteopati och Naprapati är inte så stor utan likheterna mycket större än skillnaderna. Däremot kan de individuella skillnaderna mellan olika terapeuter variera väldigt mycket. En naprapat kan jobba mycket likt en osteopat och en naprapat kan arbeta mycket likt en osteopat.

För mig som arbetar som osteopat i Malmö ligger fokus på hitta orsaken till just dina problem och hjälpa dig på allra bästa sätt. Så vare sig du söker för ryggskott eller migrän blir behandlingen både lokal- och globalt inriktad. Om du söker för långvariga ländryggssmärtor är det kanske inte alltid just i ländryggen orsaken till problemet sitter, utan det kan komma från andra strukturer i rörelseapparaten.

För mig som Naprapat i Malmö utgår jag alltid från helheten och tar hänsyn till såväl kroppsliga som sociala faktorer som kan bidra till smärta.

Vilka metoder naprapaten använder är individuellt och alltid anpassat efter dina besvär.

Grunderna i naprapati är manipulering och mobilisering som syftar på att återskapa funktion, som kombineras med triggerpunktsbehandling riktad mot kroppens mjukdelar.

Sammanfattat skulle man säga att en naprapat i Malmö jobbar med att justera rygg och muskler. En osteopat i Malmö jobbar med att behandla helheten inkl. cirkulation, organ och lymfsystemet.

Men man kan såklart gå in djupare på ämnet. Många naprapater och osteopater har en hel del gemensamt eftersom man ofta väljer att expandera på sin utbildning.

Bäst är det att du själv provar vad som passar dig!

Vår osteopat och naprapat i Malmö erbjuder adekvat behandling och undersökning vid akuta- och överbelatningsskador såsom tex ryggskott, nackspärr, bristning, tennisarmbåge, huvudvärk , hälsporre, stukad fot, axelsmärta osv.