KOM IGÅNG, KOM I FORM - 12 veckors kickstart!

Oavsett om du är nybörjare eller bara behöver en nytändning, är "KOM IGÅNG, KOM I FORM" lösningen för att du ska få ut det mesta av din träning och uppnå dina hälsomål.

Kom igång med träning på ett säkert och effektivt sätt. Kickstarta din träning och hälsoresa under 12 veckor nu.

Välkommen till vår träningskurs "KOM IGÅNG, KOM I FORM", den ultimata lösningen för dig att kickstarta din träningsresa under 12 veckor och uppnå dina hälsomål på ett effektivt sätt.

11 gruppträningsklasser per vecka:

Under denna kurs kommer du att få tillgång till en komplett träningsupplevelse med hela 11 gruppträningsklasser att välja på per vecka. Våra personliga tränare ger dig individuell uppmärksamhet och coachning med upp till 12 deltagare per pass. Det skapar flexibilitet för dig och håller dig motiverad och inspirerad genom hela programmet.

Fri tillgång till gym:

Dessutom får du fri tillgång till gymmet mellan 05.00- 22.00 varje dag.

Individuellt träningsprogram:

För att hjälpa dig att förbättra din hälsa och välmående på alla plan inkluderar vi ett träningsprogram som du kan träna på egen hand i vårt funktionella, öppna och familjära gym. Vi hjälper även dig att ta ett helhetsansvar över din hälsa där du får tillgång till recept och kostprogram under kursens gång.

Personlig vägledning:

Vi kommer att träffas för 3 personliga uppföljningssamtal och 3 Inbodyvögningar under kursens gång för att se till att du når dina mål och uppnår maximalt resultat.

Våra erfarna och kunniga tränare kommer att stödja dig genom hela kursen och se till att du når dina personliga träningsmål på ett hållbart och hälsosamt sätt.

Hur kommer jag igång med träningskursen?

Oavsett om du är nybörjare eller bara behöver en nytändning, är "KOM IGÅNG, KOM I FORM" lösningen för att få ut det mesta av din träning och uppnå dina hälsomål.

Anmäl dig till vår träningskurs idag och kom igång med din träningsresa mot ett hälsosammare, friskare och en mer aktiv livsstil.

Vi startar med ett gemensamt digitalt uppstartsmöte med alla deltagare för att du ska få all information och komma igång från dag 1.

Efter uppstartsmötet träffar vi dig på ett hälsovägledande samtal där vi får lära känna dig bättre och dina mål du har med din tränings och hälsoresa.

Vad ingår i tränings och hälsokursen?

Förutom fri tillgång till 11 gruppträningsklasser per vecka och fri tillgång till gymmet får du:

  • Kostföreläsning
  • Kostrådgivning och recept
  • 12 veckors träningsprogram
  • 3 x personliga samtal. Målsättning, uppföljning och måluppfyllelse.
  • 3 x Inbodyvägning
  • Facebookgrupp för dagligt stöd och motivation

Kursen riktar sig till dig som vill komma igång med träningen - dig som vill både träna kondition och styrka - dig som vill gå ned i vikt - vi ser deltagare i alla åldrar.

Gruppträningsschema

Period:

  • Start: 4 mars - 26 maj 2024.
  • Platser: 10 platser
  • Investering: 4990kr

Anmäl dig genom länken nedan.