Mammaträning i Malmö

Vill du komma igång med träning efter graviditeten, fylla på med energi och bli starkare? Ta med ditt barn och kom och träna med oss!

Välkommen till mammaträning hos oss på Elitcenter i Malmö - Västra hamnen. Vi förstår vikten av att återfå styrka och funktion efter graviditet och förlossning. Som experter inom området erbjuder vi träning i grupp för dig som genomgått en graviditet och behöver vägledning till att komma tillbaka och återfå en stark och stabil kropp igen. Med vår erfarenhet och brinnande intresse för mammaträning kan vi guida dig individuellt i grupp genom en anpassad träning som fokuserar på dina specifika behov. Mammaträning är vår specialitet, och vi finns här för att ge dig den support och vägledning du behöver på din resa mot en hälsosam och aktiv mamma-livsstil.

Varför är det bra att börja med mammaträning? 

Efter graviditet och förlossning kan många kvinnor uppleva förändringar i magmusklerna och kroppens stabilitet. Vår specialiserade mammaträning fokuserar på att stärka och återuppbygga musklerna i magen och bäckenbotten, samtidigt som vi förbättrar kroppens hållning och rörlighet.

Som nybliven mamma har din kropp gått igenom stora påfrestningar, särskilt din bäckenbottenmuskulatur och dina inre magmuskler. Då dessa muskler är oerhört viktiga för all fysisk aktivitet, så som att bära och leka med din bebis, är det viktigt att återfå styrkan i dem så snart som möjligt.

Vad gör vi på mammamage träningen?

Vi kommer i denna kurs fokusera på att först få kontakt med bäckenbotten och magen innan vi går vidare med styrketräningen. Bland annat arbetar vi med övningar som hjälper dig att hitta spänningen i magen för att återfå styrkan och stabiliteten efter graviditeten. Kursen innehåller ej hopp och kommer skräddarsys efter dig och gruppens behov.

Våra träningsprogram är utformade av certifierade tränare med expertkunskaper inom postpartum rehabilitering. Vi kombinerar säkra och effektiva övningar som riktar sig specifikt till dina behov och mål. Genom att integrera bäckenbottenträning, andnings och hållnings övningar hjälper vi dig att återfå din fysiska form och energi.

Nybliven mamma? Träning för mammor efter graviditet!

Hur kan mammamage på Elitcenter hjälpa dig?

Vårt team av professionella och engagerade tränare är här för att stödja dig genom hela din resa. I kursavgiften ingår ett träningsprogram som du kan göra hemma mellan tillfällena.

Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan känna dig bekväm och inspirerad att ta hand om din kropp. Tillsammans har vi som jobbar på Elitcenter en gedigen kompetens och erfarenhet inom hälsa och träning. Vi är utbildade hälsocoacher, fysioterpaeuter, osteopater, naprapater och funktionsmedicinska terapeuter. Varmt välkommen!

Se nedan starter för mammaträning, för mer information om kurserna och anmälan tryck på boka steg 1 eller steg 2.

Vi startar nya grupper vecka 37 i september och vecka 41 i oktober 2023.

Steg 1 kom igång:

Vecka 37: Tisdagar kl 09.30- 10.30 (fullbokad)

Vecka 41: Torsdagar kl 10.45- 11.45

Läs mer och boka din plats genom länken nedan.

Steg 2 fortsättning:

Vecka 41: Torsdagar kl 09.30- 10.30

Läs mer och boka din plats genom länken nedan.