Mammaträning i Malmö

Vill du komma igång med träning efter graviditeten, fylla på med energi och bli starkare? Ta med ditt barn och kom och träna med oss!

Återskapa funktion och styrka efter graviditet och förlossning genom mammaträning

Att bli mamma är den största gåvan som finns, det finns det inga tvivel om. Det finns heller inga tvivel om att en graviditet kan vara väldigt tung och en stor omställning för kroppen.

Vi hjälper dig, tillsammans med andra mammor, att komma igång med träningen på ett säkert och tryggt sätt efter graviditeten. Målet är att du ska lära dig träna rätt och bygga upp kroppen från grunden. Vi kommer lägga mycket fokus på att stärka bål, rygg/nacke och bäcken. Därefter kommer träningen också innefatta styrketräning med lättare vikter.

Mammaträningen sträcker sig över 8 veckor. Vi kör träningen i mindre grupper om 4-6 personer. Vi startar grupperna regelbundet, ca 3-4ggr/år.

Självklart är din bebis hjärtligt välkommen. Vi rekommenderar dig att vänta med träningen tills du fått klartecken från din barnmorska efter 8 veckors kontrollen.

 

I kursavgiften ingår:

  • Ett träningsprogram med video och instruktion att göra mellan tillfällena.
  • 8 veckors gym-medlemskap under kursen. Värde 890kr.

Investering: 1790kr

Steg 1: Välj mellan nedan starter.

Vecka 32: 8 veckor, 8 tillfällen.

  • Tisdagar 6/8- 24/9, 10.30- 11:20
  • Torsdagar 8/8- 26/9, 10.30- 11.20 
Steg 2:

Vecka 32: 8 veckor, 8 tillfällen.

  • Tisdagar 6/8- 24/9, 09.30- 10:20
  • Torsdagar 8/8- 26/9, 09.30- 10.20 

Läs mer och boka din plats genom länken ovan.

"Supernöjd med mammaträningen! Gick både steg ett och två hos Amanda och tyckte att hon kunde individanpassa träningen utefter vart man själv befinner sig. Bra och nyttig träning som man kommer ha med sig i vad man än gör framöver. Rekommenderar verkligen"

Linnea Svensson

 

"Varit på Mammaträning steg 1 och trots att det har varit gruppträning så upplever jag att jag fått individuellt anpassad träning. Ett stort pluss är lokalen och gemenskapen bland tränare och andra mammor. Kan varmt rekommendera"

Josephine Borgström

Nybliven mamma? Träning för mammor efter graviditet!

Varför är det bra att börja med mammaträning? 

Efter graviditet och förlossning kan många kvinnor uppleva förändringar i magmusklerna och kroppens stabilitet. Vår specialiserade mammaträning fokuserar på att stärka och återuppbygga musklerna i magen och bäckenbotten, samtidigt som vi förbättrar kroppens hållning och rörlighet.

Som nybliven mamma har din kropp gått igenom stora påfrestningar, särskilt din bäckenbottenmuskulatur och dina inre magmuskler. Då dessa muskler är oerhört viktiga för all fysisk aktivitet, så som att bära och leka med din bebis, är det viktigt att återfå styrkan i dem så snart som möjligt.

Vad gör vi på mammamage träningen?

Vi kommer i denna kurs fokusera på att först få kontakt med bäckenbotten och magen innan vi går vidare med styrketräningen. Bland annat arbetar vi med övningar som hjälper dig att hitta spänningen i magen för att återfå styrkan och stabiliteten efter graviditeten. Kursen innehåller ej hopp och kommer skräddarsys efter dig och gruppens behov.

Våra träningsprogram är utformade av certifierade tränare med expertkunskaper inom postpartum rehabilitering. Vi kombinerar säkra och effektiva övningar som riktar sig specifikt till dina behov och mål. Genom att integrera bäckenbottenträning, andnings och hållnings övningar hjälper vi dig att återfå din fysiska form och energi.

Hur kan mammamage på Elitcenter hjälpa dig?

Vårt team av professionella och engagerade tränare är här för att stödja dig genom hela din resa.

Vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö där du kan känna dig bekväm och inspirerad att ta hand om din kropp. Tillsammans har vi som jobbar på Elitcenter en gedigen kompetens och erfarenhet inom hälsa och träning. Vi är utbildade hälsocoacher, fysioterpaeuter, osteopater, naprapater och funktionsmedicinska terapeuter. Varmt välkommen!