THE GYM

Tillsammans med Me-Maximilian har vi skapat en värdsledande digital holistisk träningsstruktur.

5E1A5231
tictac_logo_r
iu
1632811797157

DIN DIGITALA HOLISTISKA STÖDSTRUKTUR

Programmet hjälper dig att identifiera problem och blockeringar i din egna kropp, hjärna samt i individuella tanke och känslomönster. Dessa blockeringar avväpnas sedan med hjälp av de senaste verktygen från elitidrotten.

Vad kan du förvänta dig av programmet?

100% Digitalt

The Gym ger dig det bästa inom fysisk, näringsmässig, mental och emotionell optimering. Genom att vara ett helt digitalt program kan du följa processen oavsett vart du befinner dig.

Ta kontroll över dina tankar

Positivt tänkande handlar faktiskt inte så mycket om själva tanken utan känslan du upplever som din verklighet. Att kunna kontrollera dessa tankar och känslor hjälper dig i svåra stunder och med att uppnå din fulla potential.

Nå viktiga målsättningar

Öka din självkänsla med hjälp av mental träning. Spännande saker kan hända när du lär dig fokusera rätt

Hitta nya vägar och lösningar

När du lärt dig hur du på bästa sätt coachar dig själv genom att föra en positiv inre dialog kommer du att utvecklas och hitta nya vägar och lösningar på problem.

Visualisering för framgång

Det är många gånger så att du är ditt eget största hinder. Du får verktyg som lär dig hur du undviker att hindras av dig själv och därmed kommer lyckas med vad du än tar dig för.

Aktivera och utnyttja din latenta mentala kapacitet med Alfametoden

Den hjälper dig att må bra både psykiskt och fysiskt, ökar din kreativitet och företag- samhet, att se och kunna nå dina mål, att växa intellektuellt och att få en ökad självkännedom och självinsikt.

Fysisk träning

Bygger mental styrka. Det ger dig kraft och kontroll i ditt liv. Dessutom programeras faktorerna "handling" och "självberoende" in i ditt mentala system vilket i sig skapar kontinuerlig utveckling. Varje gång du förbättrar din fysiska prestation bryter du dina självpåtagna blockeringar/hinder och bygger en hälsosammare relation till dig själv. Att hela tiden nyfiket utforska det möjliga och ta träningen ytterliggare en nivå framåt driver ditt mod och villighet att göra det igen.

Individuella träningsprogram

Baserat på dina förutsättningar och ambitionsnivå. Din coach ser över alla dina förmågor och förutsättningar vilket ger dig kunskap om dina brister och styrkor. Med hjälp av din telefon kommer du därefter att kunna träna var du vill med samma kvalité som om du skulle ha din coach i rummet.

Livsstilsråd

Med hjälp av specifika formulär och test ser vi till hela dig och vart just du är ur balans. Du får individuella råd utifrån de områden du behöver förbättra för att nå din fulla potential.

Ät utifrån dina unika behov

Tänk vad skönt det skulle vara att veta vad du ska äta för att passa ditt hormonsystem, din matsmältningsapparat och alla dina olika celler. Genom specifika formulär tar vi reda på vilken kost som just du mår och presterar bäst på.

Vilka resultat får våra användare?

"Maxi gav mig nycklar och emotionella verktyg med övningar i att identifiera vad som är viktigt och på riktigt, att känna vardagslycka."

Helena Didehvar
TRR

"Jag tog till mig de verktyg jag fått av Maxi oc följde det träningsprogram som Jonas på Elitcenter tagit från åt mig. Via träning, övningar och en struktur tog det inte många veckor innan jag började se tydliga resultat".

Sara Terborn
IKEA