Vi tar ett helhetsgrepp om dina hälsobesvär

Vi vet att många skador, sjukdomar och hälsoproblem har bakomliggande orsaker. Genom att identifiera och behandla dessa istället för att dämpa symtom ökar dina chanser dramatiskt till att bli fri från besvär. Vi på Elitcenter är specialiserade på att hitta grundorsakerna, i många fall kan vi helt återställa våra klienters hälsa.

Vårt team består av funktionsmedicinska terapeuter, personliga tränare och hälsocoacher som alla har specialistkompetens inom precisionshälsa. Dessutom finns vår klinik med legitimerade fysioterapeuter, naprapater, osteopater som hjälper dig när olyckan är framme.

Har du ont, är skadad eller behöver komma tillbaka efter operation?

På vår klinik kan du boka tid med osteopat, naprapat och fysioterapeut med vårdavtal som är specialiserade på bedömning, behandling och rehabilitering av både akuta skador och överbelastningsbesvär.

Personlig plan för verklig hälsoutveckling

Upptäck ett heltäckande medlemskap med hälsocoachning, där vi fokuserar på grundorsakerna till dina hälsobesvär. Vi erbjuder skräddarsydd personlig träning, kost- och livsstilscoachning samt strategier för återhämtning och stress. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att du ska leva ett friskt liv.

Vad är inkluderat i ditt medlemskap

Ditt hälsoteam kommer att skapa din plan baserad på dina symptom, underliggande skador/ sjukdomar och hälsomål. Alla våra medlemskap innehåller samma grund men beroende på ditt nuläge, dina mål och behov av stödstruktur träffar du din personliga coach olika mycket varje månad.

Så blir du klient hos oss

Boka ett kostnadsfritt samtal

Ditt första steg mot ett skadefritt och friskare liv börjar med ett samtal. Fyll i kontaktformuläret så ringer vi upp dig på ett kortare samtal. En av våra coacher ställer frågor om din situation, och du får svar på dina frågor om Elitcenter. I samtalet beslutar du i samråd med din coach om du vill bli medlem hos oss.

Bedömning, analys & tester

Som ny medlem hos Elitcenter börjar du genom att svara på olika hälso- och livsstilsformulär. Därefter träffar du din coach eller terapeut som redan börjat få djupare kunskap om dig, baserat på dina svar. Din coach föreslår de prover eller fysiska tester som behövs för att bäst kunna hjälpa dig vidare.

Din resa kan börja

När vi har analyserat dina tester och fått ökad kunskap om ditt hälsoläge, utformar vi sedan den första versionen av din personliga behandlingsplan – din kompass mot ett liv i hälsa. Hos oss har du alltid löpande coachning. Vi är med dig, hela vägen.

Vi som hjälper dig

När du blir klient hos oss på Elitcenter har du ett team med dig på resan mot ett starkare och friskare liv.

Hos oss hittar du hälsocoacher, personliga tränare, funktionsmedicinska terapeuter, fysioterapuet, naprapater och osteopater. Alla med specialkunskap inom holistisk hälsa.

ohälsa

Klienter berättar

Sai Victor Bauder
Sai Victor Bauder
för en månad sedan
Fantastiskt ställe och Jonas har imponerande hög kompetens i alla sina områden han jobbar med! Allt på ett ställe! De utredde de flesta av mina hinder som kan skapa större besvär i framtiden för mig. Nu ska jag fortsätta programmet för att skapa mina bästa förutsättningar för ett friskt långt liv! Tyckte han sa 150 år?
Monika Dilkestad
Monika Dilkestad
för en månad sedan
Välkomnande och härligt bemötande av alla. Fina lokaler och en skön stämning. Mycket kunniga behandlare. Kan bara rekommendera!
Rickard Bäck
Rickard Bäck
för 2 månader sedan
Otroligt bra och kunnig fysioterapeut! Skadat foten och knät och han lyssnade in, kände och fick förståelse och kunde komma med bra rekommendationer på vägen framåt.

Problemområden, skador och sjukdomar vi behandlar