IDROTTARE

KOM TILLBAKA STARKARE EFTER DIN SKADA

Rehabiliteringsträning är en självklar del för att bygga upp och främja läkningsprocessen efter en faktisk skada. 

En rehabiliteringsplan syftar till att återfå optimal funktion i de påverkade områdena vilket innefattar bland annat styrka, stabilitet och rörlighet. Hur en sådan plan ser ut kan variera stort beroende på besvär. När väl funktionen är återställd så ska en långsiktig plan innehålla strategier för att undvika återkommande besvär. 

Vårt team samarbetar mellan varandra för att du skall nå bästa möjliga resultat. Parallellt med din rehabiliteringsträning tillsammans med fysioterapeut underhåller och uppgraderar vi andra delar som påverkar din idrottsatsning. 

PRESTERA BÄTTRE INOM DIN IDROTT

Om du verkligen vill förändra, lyckas och uppnå dina idrottsmål, måste du veta var du ska börja, vad du ska träna på och i vilken ordning du ska göra detta.  

För att veta vad exakt du behöver gör vi en noggrann utvärdering av ditt fysiska nuläge med hjälp av fystest och hälsoformulär. Baserat på dina resultat kopplat till den unika idrotten skapar vi ett åtgärdsprotokoll och träningsprogram som tar dig till nästa nivå eller mål. 

Vi erbjuder en helhetslösning som ser till varje del såsom din hållning, stabilitet, styrka, uthållighet, näring, tarmhälsa, återhämtning och mentala utveckling. är till för alla, elit som motionär.   

Vår tjänst baseras på metoder från elitidrotten och är unik i Sverige och det finns få jämförelser även i resten av världen. 

 

idrott, performance coachning, motionär, fystest, mff
ELITCENTER

FYSTEST SOM GÖR SKILLNAD

På Elitcenter har vi tillgång till mycket avancerad datauppkopplad idrottsmedicins utrustning som vi i huvudsak utnyttjar för prestationsbaserade och skadeförebyggande tester på dig som motionär och elitidrottare. 

Vi kan erbjuda flera skräddarsydda testprotokoll för just dig och din idrott och kan bland annat erbjuda tester för att mäta acceleration, speed, agility, vertikala hopp med och utan belastning, kraftutveckling, power uthållighet och repeterbarhet. 

Med resultaten som underlag kan vi jämföra med kravet för din idrott och tillsammans anpassa din träning för att lättare nå dina mål. 

För bokning och priser av enskilda tester eller lagtest kontakta oss på mail nedan

REKOMMENDATIONER

Öka din performance!

Boka en kostnadsfri konsultation där vi lär känna dig, din idrott och dina mål bättre. Vi ger dig en övergripande vägledning om vad just du behöver för att ta din idrottssatsning till nästa nivå eller nå dina mål.