Osteopati

Elitcenter erbjuder naprapati och osteopati där vi bedömer och behandlar akuta och kroniska skador, samt överbelastningsbesvär.

Osteopati

En osteopat erbjuder adekvat behandling och undersökning vid akuta- och överbelatningsskador såsom tex ryggskott, nackspärr, bristning, tennisarmbåge, huvudvärk , hälsporre, stukad fot, axelsmärta osv.

När du besöker din osteopat får du svara på frågor om din allmäna hälsa och eventuellt andra frågor som kan hjälpa din osteopat att börja närma sig en valid arbetsdiagnos.

Väl därefter undersöker din osteopat dig, där det viktigaste verktyget är palpation och manuell undersökning. Vid vissa skador/besvär behövs det kompletteras med ortopediska-, neurologiska- och systemiska tester.

Prio ett för en osteopat är att hitta orsaken till just dina problem och hjälpa dig på allra bästa sätt, så vare sig du söker för ryggskott eller migrän blir behandlingen både lokal- och globalt inriktad. Om du söker för långvariga ländryggssmärtor är det kanske inte alltid just i ländryggen orsaken till problemet sitter utan det kan komma från andra strukturer i rörelseapparaten.

Personer i alla åldrar kan bli hjälpta av osteopati men svensk lag tillåter inte behandling av barn under 8 år.