BUSINESS PROFESSIONAL

Individanpassade program för dig i karriären! Få hjälp att nå din sanna potential genom att orka mer både mentalt och fysiskt! Må bättre och få mer energi genom rätt balans på kost, träning och återhämtning. 

Optimering

Individuella program för träning, kost, kosttillskott, fasta, stresshantering och sömn för optimering av dina fysiologiska förutsättningar.

Funktionsmedicin

Beroende på program tar vi olika labbtest för att optimera just din biokemi. Vi ser till  vitalparametrar som bl a blodsocker, kolesterol och sköldkörteln.

Mental utveckling

Du får kunskap om mental träning och tar del av senaste forskningen inom mental optimering och uthållighet genom HeartMath.

VAR DU BEFINNER DIG NU

Du är säkert chef, företagsledare eller arbetar i annan högpresterande roll som kräver många olika förmågor och mental skärpa i ett ständigt högt tempo. Du har höga krav på dig och det är mycket du vill hinna med både på och utanför jobbet. 

Kanske känner du av stress och trötthet och att du inte har den fysiska och mentala uthållighet som du skulle vilja ha för att fullt kunna njuta av vad livet har att erbjuda? 

VAD DU BEHÖVER HJÄLP MED

  • I din krävande yrkesroll och privatliv behöver du både vara mentalt och fysiskt stark. Stress är inte bara ökad puls och känslan av att vara jagad. Den kan komma smygande och ta sig i uttryck på flera sätt såsom magproblem, mindre skärpa, huvudvärk, trötthet etc. Allting handlar om stress och därför är just stressreducering en vital del för att bygga hälsa parallellt med sin yrkeskarriär. 
  • Du behöver hjälp med att förstå vilken påverkan som din hållning, bålstabilitet, muskelstyrka, kost, stress, tarmhälsa, hormonella status, vila och sömn har på din hälsa och prestation. 
  • Du behöver någon som kan ge råd, motivera och stötta dig varje steg på vägen, någon som förstår exakt vad du behöver för att nå dit du vill och lärt många andra att göra detsamma. 

HUR VI PÅ ELITCENTER KAN HJÄLPA DIG

Vi hjälper dig att förstå dig och din kropps unika förutsättningar. Vilken typ av träning och kost som passar just dig och lär dig hur du skapar förutsättning för att nå dit du vill med rätt träning, kost och livsstilsoptimering. 

För att ta reda på exakt vad du behöver börjar vi med att utvärdera din fysiska och bio-kemiska status. Med hjälp av hälsoformulär och fysisk screening ser vi till vilka delar som är ur balans och skapar därefter ett individuellt hälso- och träningsprogram för att ta din hälsa framåt, samtidigt som du säkerställer att du också tar hand om andra viktiga faktorer, såsom vätskeintag, kost,  sömn och stress reducering. 

Tillsammans tar vi hand om din träning, kost och livsstilsoptimering. Hur ofta du träffar din personliga tränare | coach beror på hur komplext ditt fall är, din träningsvana, vart du bor och hur mycket förbättring du behöver göra kring kost- och hälsofaktorer. 

REKOMMENDATIONER